יום ראשון, 9 בספטמבר 2012

שייק שוקולד מפוצץ בריאות

מאז שגיליתי את עולם השייקים הם הפכו להיות ארוחת הבוקר שלי, בשל תכולת הרכיבים המזינים והסיבים הרבים זו ארוחה משביעה מאוד ומחזיקה אותי בפול אנרגייה עד הצהרים לפחות, כמובן שבקיץ אין כייף יותר משייק טעים ומרענן לפתיחת היום.

על אותו בסיס (חלבון המפ, סיבים, שמן קוקוס, צ'ייה) אני מכינה שייקים עם פירות שונים, ממש שייק בר בייתי, הכי טעים והכי מזין!

שיהיה לכם לרוויה והנאה :-)

 הרכיבים לשייק שוקולד:
4 כפות שברי פולי קקאו
2 כפות קקאו (איכותי!)
1 כף זרעי צ'יה
4 כפות  חלבון המפ/ אבקת חלבון אחרת
3 כפות שמן קוקוס
1 כוס מים קרים
חצי כפית תמצית וניל טהור איכותי
5-8  קוביות קרח
סטיוויה/ממתיק רצוי כמות ,לפי המתיקות שתעדיפו וסוג הממתיק
*כף גדושה סיבים תזונתיים (אני השתמשתי בבניפייבר , מתמוסס בכל נוזל ולא משפיע כלל על הטעם)






הכנה: לטחון בבלנדר חזק (או במטחנת קפה/תבלינים את פולי הקקאו וזרעי הצ'יה)
להוסיף את כל שאר הרכיבים חוץ מהקרח ולטחון היטב
להוסיף את הקרח ולטחון לשייק.
מתקבלת כוס גדולה של שייק סמיך,טעים, מפוצץ סיבים תזונתיים, פלבנואידים,נוגדי חמצון = אנטי אוקסידנטים, חלבון איכותי מהצומח, חומצות אמינו,אומגה 3, שומן איכותי בעל סגולות מופלאות למוח, למטבוליזם, אנטי ויראלי ועוד המון המון...


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה