יום חמישי, 3 בינואר 2013

מול השדה בהוד השרון - שף חדש לכבוד החורף...

את "מול השדה" אהבנו כבר בביקורנו הראשון שם, כשהוזמנו להתרשם מהמתחם הייחודי שלה, שילוב שכלל מסעדה סגורה ואינטימית, אולם אירועים, גן ענק עם זולות ישיבה כיפיות ואפילו גן שעשועים עם פינת חי לזאטוטים.

 לאחרונה, בעלי המקום הוכיחו שאינם שוקטים על השמרים והתחדשו בשף חדש ומבטיח - השף הוותיק אבי בלום, שרענן את התפריט, להנאת הקהל הרב והמגוון הפוקד את המקום.

 

לרגל השקת התפריט החדש הוזמנו למול השדה, יחד עם חבורה רעבה של עיתונאים ובלוגרים. בשורה התחתונה - היה טעים. נקודה. וגם מגוון ומעניין, באווירה החמימה והעוטפת של הקירות ספוני העץ בערב חורפי קריר. הדבר היחיד שהיה חסר זה קצת ערימות של שלג בחוץ. השף הבטיח להשתדל לפעם הבאה...

מאחר ומול השדה נותנים מענה לקהל מאוד רחב ולכל שעות היממה, סעודת ההשקה חולקה לסבבי מנות, בהתאם לאופי הפעילות. המנות הראשונות הזכירו את סעודות הבראנץ' המפורסמות של המקום, מנות הביניים רמזו על המנות המיוחדות, והעיקריות התמקדו במנות הדגל, המוגשות מהצהרים עד הלילה.

המנות הראשונות:

בראנץ דליסיו – פוקצ'ת רוזמרין, סלט פלפלים קלויים ובולגרית, מטיאס כבוש, טחינה, טפנד זיתים,
אנחנו לא אוכלים גלוטן אך זה כלל לא הפריע לנו להינות מהסלטים והלבנה המעולה, הצלוחיות מולאו כמה פעמים ולקקקו עד תום...

חציל בלדי קלוי בגריל, טחינה גולמית, סילאן ופטרוזיליה , החציל היה מתקתק, קלוי כהלכה, נימוח וטעם הקלייה התמזג נהדר עם הטחינה ומתקתקות הסילאן.

  פטה כבד בקראסט פיסטוק, צנימים וריבת תאנים, פטה חלק ועשיר.

  ארנצ'יני – כדורי אורז סיציליאנים במילוי גבינות משק עם צ'ילי מתוק ולבנה.


סלט מול השדה – חסות, עגבניות שרי, פירות העונה, פקאנים מקורמלים, רוקפור, ברוטב איולי
הסלט הזה מכיל את כל מה שיכול לפנק, לפנק ולפנק...! חסות פריכות שמהוות מצע לשפע של פירות טריים  ופקאנים סינים שממלאים את הפה מתיקות, אותה מאזנים נפלא רוטב אייולי והרוקפור שמגורר למעלה, מומלץ!!!

סלט קיסר עוף - חסה פרמז'ן, קרוטונים ברוטב קיסר קלאסי , העוף בקיסר של מול השדה הוגש בנתחים גדולים מעל הסלט, הינו מעדיפים את רוטב הקיסר עז יותר בטעמי האנשובי  ואת העוף בקוביות שיתמזגו ברוטב, אך עדיין מדובר במנה טעימה ומשביעה מאוד.

  ביניים:

לזניה בולונז – בקר וטלה בבישול ארוך, עגבניות תמר, מוצרלה, פרמזן ובזיליקום.
מנה עשירה מאוד, היחס בין שכבות הבצק לרוטב והבשר הטחון היה מאוד לטעמנו...מעט מאוד בצק, הרבה מאוד מילוי, מנה לוהטת ומנחמת במיוחד.
 
 
כמרים פימונטזה –  פסטה חונקי כמרים, נתחי אנטריקוט, בציר בקר, שמנת, קרם עגבניות ושום, בצל ובזיליקום, אנו טעמנו רק את הרוטב והאנטריקוט שלא הצטיינו ביחס לשאר המנות.
 
 
תבשיל בורגול ורצועות  חזה עוף, עדשים, אפונת גינה, גזר, פטריות שמפיניון, שומשום שחור ברוטב אסייתי.



העיקריות שאנו בחרנו:

   
אני לא יכולה לסרב כשמציעים לי סטיק אנטריקוט 300 גרם מיושן, הסטייק הוזמן מידיום וכך גם התקבל, הוגש עם רוטב צי'מיצ'ורי מצויין וההנאה ממנו היתה רבה, בשר איכותי ועשייה מדוייקת!



אודי החליט לבחון את מנת השווארמה  – כמי שלא אוכל גלוטן הוא קיבל אותה על צלחת ולא על לאפה כמו שהיא מוגשת במקור, המנה כללה נתחי עוף ובקר בתבלינים, בליווי טחינה, השווארמה לא אכזבה, מנה נדיבה  וטעימה .


קינוחים:

אמנם אנחנו משתדלים להימנע מסוכר, אך מהמנה הכיפית הזו גנבנו כמה תותים טריים ועסיסיים וליקקנו מעט מרוטב השמנת הסמיך והנפלא שליווה אותם...יאמי!
 

לסיכום: שמחנו מאוד על כך שמול השדה החליטו לשדרג את מיטבח המסעדה ונוכחנו במו פינו שאכן יש שדרוג משמעותי באיכות המנות והביצוע שלהן, תוסיפו על אלו את המיקום הנוח והגן הקסום על שלל פינות החמד שלו , וקיבלתם יופי של בילוי.

מסעדת מול השדה.
רחוב הנשיאים פינת אסירי ציון. הוד השרון,
טלפון:  09-7455800
באתר תמצאו גם קופון מתנה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה