יום ראשון, 6 ביולי 2014

משק זמיר בטירה - ה"הארד קור" של חובבי הבשר. להגיע רעבים!

הפוסט הזה מקבל תוקף מיוחד בימים האלו שהמילה "דו קיום" סובלת מקשיי נשימה קשים...
כמה כיף לקבל הזמנה לכתוב על מקום שאהוב עליך! זה מה שהרגשנו, כשהוזמנו לכתוב על משק זמיר, מקום שאנחנו פוקדים דרך קבע בשנתיים האחרונות.

עבורנו, כמי ששומרים על תזונת פליאו, בשר איכותי הוא מוצר חובה, גם בבית וגם במסעדה. לשמחתנו, לגיתי זמיר מודעות לדרישות המיוחדות שלנו, שכוללות, למשל, התנזרות מגלוטן, והוא מקפיד לטפל בבשר באופן שיתאים גם לנו.
אבל לפני שנסקור את האוכל, נתחיל מהאיש והאגדה: גיתי זמיר,  שף וותיק ומאסטר בבשר, רקע עשיר במיוחד בעולם האוכל וההסעדה, מעברו הרחוק כמגדל בשר, דרך אלפי האורחים שהאכיל בעסקיו הקודמים (הוא זה שהקים את חוות רונית ואת הטירה בגעש!) ועד לאימפריה הנוכחית - משק זמיר בטירה שבמשולש (דקות ספורות ממחלף אייל בכביש 6).
משק זמיר היא חברה המהווה דוגמה לשיתוף פעולה יהודי ערבי החברה הוקמה בשנת 2009 ע"י דר מוחמד נאסר והד זמיר השניים מקבלים תמיכה וליווי ע"י אביו של גיתי זמיר,  כיום מופעלת החברה ע"י הד זמיר וסלאם עיראקי שהוא אחד מאנשי העסקים הבולטים במגזר הערבי בישראל .

לעסק זה מביא גיתי את המיטב של עצמו, כשהוא מטפל באופן אישי בבחירת הנתחים, בהכנתם למכירה ולצלייה ולבסוף - צולה אותם במו ידיו עבור אורחיו... גיתי זמיר קבע את מושבו בטירה, כחלק מאג'נדה אישית לדו-קיום של ממש. לשם כך, חבר לאיש עסקים מקומי שהשקיע בעסק, כשגיתי אחראי על הצד המקצועי.

החנות של משק זמיר, שקיימת כבר שנים רבות, הפכה לשם דבר, בזכות הנתחים המשובחים והנדירים הנמכרים בה ובזכות הטיפול המקצועי לעילא שמוענק להם. בחנות נמכרים גם מוצרים נלווים, כמו רטבים ותבלינים להכנת בשר ועוד. 




בשרים משובחים נמכרים בקצביה במחירים נוחים

אבל הפעם הוזמנו לסקר את המסעדה ואחרי ששכנענו אתכם שיש כאן עסק עם ליגת העל של עולם הבשר הישראלי, חשוב לנו מאוד להדגיש את מה שמייחד את מסעדת משק זמיר, אולי יותר מכל: גיתי הוא זה שבוחר באופן אישי את הנתחים, הוא זה שצולה אותם, הוא זה שמגיש אותם לשולחן ומעניק טיפול אישי VIP לכל הסועדים, שם לב ומתאים את הארוחה באופן אישי לטעמם, עונה בסבלנות על שאלות ומספק מידע ביד רחבה... קל מאוד "לגרור" אותו להרצאה מאלפת על מקורו של הנתח שאתם לועסים בזה הרגע, או על תנאי גידול הבקר באורוגוואי לעומת פרגוואי, למשל... (גיתי מקיים גם סדנאות בשר וגריל מורחבות לקבוצות או אירועים פרטיים וישמח לתת  פרטים בטלפון).





 התפריט הוא זמני, אבל חוגג כבר יותר מחצי שנה... ראו את המחירים וזכרו, שכאן מדובר בבשר מעולה שמקבל טיפול מדויק ומקצועי. שווה!!!



ואחרי ההקדמה הארוכה, קבלו תצוגה של הטעימות שהוגשו לנו:

מן המעשנה דגמנו חזה ברווז, שלהבדיל מאחיו האווז הוא אינו שמן



על הגריל מונחת פרוסת מוח, נקניקיות צ'וריסוס תוצרת בית, כבד עגל, אנטריקוט של פרה ישראלית ושתי צלעות טלה

אמנם המקום קרניבורי אך יש מעט תוספות, כמו חמוצים מעולים , טחינה וחומוס  מצוינים, כולם תוצרת בית, סלט טרי שנחתך במקום וצ'יפס...



 מוח נימוח...

סוכריות "צלעות על מקל"..

צ'וריסוס פיקנטי (נטול גלוטן!)

והכי הכי הכי... אנטריקוט של פרה ישראלית, אחד הטובים שאכלנו מזה הרבה הרבה זמן!!!



שקדי טלה על מצע טחינה, מעדן!

והקינוח שלנו... פילה רך ומשובח

ואחרי ארוחה שכזאת, לא נותר לך אלא לגרור את עצמך לאוטו, להגיע הביתה בשלום ולהשתרע עד למחרת... ולפנטז על הארוחה הבאה אצל גיתי זמיר... 


משק זמיר - http://www.meshekzamir.co.il/ 09-7937588 052-5554946 

 שימו לב, בכדי להנות מארוח אישי של גיתי במסעדה הקטנה : חובה להזמין מקום מראש!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה