יום רביעי, 1 ביולי 2015

בקרוב אצלכם YES דוקו - שני סרטי חובה לפודיז ולקרניבורים!

מאז ומתמיד אני מחפשת את הסרטים שצוללים לעולם הקסום והאינסופי של הדבר האהוב עלי מכל... האוכל :) בקרוב ב-YES דוקו, במסגרת ספיישל "דוקו שף", יוקרנו שני סרטים מיוחדים במינם...
 

לשמחתי, זכיתי לצפות צפייה מוקדמת בשני הסרטים המשובחים הללו, נהניתי הנאה מרובה וגם למדתי לא מעט בנושא סטייקים ובשר בקר.
אלו ללא ספק שני סרטי חובה למכורים לבשר ולאוכל, כמונו!

אז כל מה שנשאר זה רק לסמן ביומן, או לכוון הקלטה. אל תחמיצו!!! *

*אבל אזהרה קטנה: אל תצפו בהם על קיבה ריקה/מקרר ריק...

מהפיכת הסטייקים | The Steak (R)evolution
בכורה: יום שלישי, 14.7, בשעה 22:00 ב-yes דוקו וב-yesVOD.

שידור נוסף: שישי, 17.7, 23:30  






היכן תמצאו את הסטייק הטוב ביותר בעולם?
במהלך החיפוש אחר נתח הבשר המושלם, מבקר יוצר הסרט - בן למשפחה צרפתית של מגדלי בקר - במסעדת הבשרים פיטר לוגר בניו יורק, בערבות הפמפאס בארגנטינה, בחוות גידול בשר בקר בקובה וביפן ובמסעדות מטבח עילי מכוכבות בצרפת.
לצד התענגות על חגיגת הבשרים הקולינרית מעלה הסרט גם שאלות חשובות בנושא חקלאות תעשייתית והאופן בו גדלים בעלי חיים למאכל במשקי חי מודרניים.
בימוי: פרנק ריביירה  (130 דקות. צרפת, 2014)




פודי'ז | Foodies
בכורה: יום שני, 13.7, בשעה 22:00 ב-yes דוקו וב-yesVOD.

 


העניין בעולם המטבח העילי (ה"הוט-קוויזין") גדל בקצב מטורף.
היכנסו לעולמו של אחד האנשים המשפיעים ביותר על הסצינה הזו – הפוּדי. זוהי תת-תרבות של בלוגרים-מבקרים-קולינאריים שמשימתם העיקרית – לאכול במסעדה הטובה ביותר על פני כדור הארץ.
עם גישה לכמה מהמסעדות הטובות ביותר בעולם, אנחנו פוגשים את קבוצת האנשים הקצת ביזארית הזו (אך מלאת קסם) – מניאקים של אוכל. 
בימוי: תומאס ג'קסון, שרלוט לנדליוס, הנריק סטוקייר  (95 דקות. שבדיה, 2014)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה