יום שני, 10 באוגוסט 2015

"באבריא"- קונספט חדש, המשלב בין אוכל בריאות, טעים ומגוון לסגנון חיים נוח ונגיש

בימינו אנשים רבים מודעים לבריאותם ומנסים לאכול בריא יותר, וטוב שכך... אנחנו עצמנו, בסלסלה של מיה ואודי, אימצנו כבר מזמן אורח חיים קפדני שמושתת על מודעות גבוהה לאוכל שאנחנו אוכלים, אבל לנו זה די קל, כי אנחנו אוכלים בעיקר בבית. אך מה לעשות, שאורח החיים המודרני לא משאיר לרוב האוכלוסיה יותר מדי זמן כדי להכין אוכל בבית וחלק גדול מאיתנו נאלצים לאכול לא מעט בחוץ. אנחנו גם רוצים שהילדים שלנו יאכלו מנה איכותית, אבל איך עושים את זה כשאנחנו לא בבית כדי להכין עבורם? אם כל זה נשמע לכם מוכר, יש  לנו משהו חדש לספר לכם: אפשר בקלות להזמין לבית או למשרד אוכל בריא בטייק-אווי! נשמע לכם דמיוני? אז זהו, שזה קיים, זמין ואפילו לא יקר! את האוכל הזה יכין עבורכם לא פחות ולא יותר - שף ממסעדת שלושה כוכבי מישלן, בליווי דיאטנית – קוראים לזה  "באבריא" ובתפריט שלהם תמצאו מנות בריאות מצוננות וטריות המתאימות למשפחות, עובדי משרדים, מבוגרים ועוד.
מה מיוחד באוכל של בא-בריא:
טריות – מבשלים כל יום.
הזנה – מקפידים על שילוב אבות המזון בארוחה.
מפחיתים סוכרים – לא חייבים להשתמש בכמויות גדולת של סוכר כדי להגיע לטעמים ערבים לחך.
לא מטגנים: מגיעים לתוצאות טעימות באפיה.
שמן איכותי: משתמשים בשמן זית איכותי בלבד ובכמויות קטנות.
חומרי גלם: עובדים עם חומרי גלם טריים שעברו בקרת איכות קפדנית, ללא חומרים משמרים וללא אבקות.
 
יש כמה סוגים של מרק קובה, 2 נטעמו והיו מצויינים.
למאכלים השונים שטעמנו היה טעם ביתי, הטריות ניכרת בכל ביס, הטעמים מעודנים מאוד ויכולים בקלות להתאים גם לילדים.
* כל הערכים התזונתיים מופיעים על גבי האריזה.
"באבריא"- הינו קונספט חדשני, המשלב בין כל הרכיבים שמקובל היום לשלב ב"מיינסטרים" של המזון בבריא, לבין נוחות ונגישות. "באבריא" מקפידים על כך שכל חומרי הגלם הינם מהאיכותיים הקיימים בשוק וכל המנות מוכנות אצלם ללא טיגון, ללא חומרים משמרים וללא תוספות מלאכותיות.

הרעיון המרכזי המנחה את "באבריא": העשרת המנות ברכיבים בריאותיים בעלי ערכים תזונתיים גבוהים. למשל, למג'דרה מוסיפים אורז חום ושלושה סוגי עדשים, מגוון ירקות מבושלים וטחונים משולבים בקציצות העשויות מנתחים פחות שמנים, שילוב של פסטה, פתיתים וקוסקוס מחיטה מלאה. אם אתם מקפידים על תזונה כזאת ובוחרים בה, אבל לא מספיקים להכין אוכל לעצמכם, "באבריא" יהיה פיתרון מצוין עבורכם.

השף הראשי של "באבריא" אילן ניב, שעבד בעבר במסעדות 3 כוכבי מישלן בצרפת ובחבל האלזס מביא עימו טעמים, ידע ונסיון רב שנים ויחד עם הדיאטנית ענת לויתן, שאחראית על האיזון התזונתי הנכון בכל מנה, מציעים מגוון מנות מצוננות ואיכותיות על טהרת הבריאות.

מחיר מנה 30 ש'. (בהזמנה מעל 150 ש' – משלוח חינם. עד 150 ש'- 15 ש' משלוח).
משקל כל מנה כ- 420 גרם

לפרטים נוספים והזמנות:
www.babari.co.il 

ובפייסבוק -https://www.facebook.com/BaBarri

תגובה 1:

  1. חן חן על הכתבה המושקעת והתמונות המהממות. לפני 10 ימים ראיתי פרסום במקומון של רמת גן ומיהרתי להזמין . המשלוח היה מהיר. המנות נארזו בצורה יפה . לקובות לא צורף הסרט נייר עם פירוט הערכים התזונתיים . המחיר של המנות , 30 ש"ח למנה , הינו מחיר הוגן לחלוטין. כשאוכלים ההרגשה היא שאכן מדובר באוכל שלא נמצאים בו שמן ומלח ביד נדיבה . נהניתי מאוד מאוד מהפאיה פתיתים עם ירקות קציצות עגל ופרגית . גולש הבקר עם הבצקניות ההונגריות היה לטעמי מעט פחות טוב , לגולש חסר רוטב , היה מעט יבש . לגבי הקובות , כמי שגדל בבית עיראקי ואכל קובות מילדות לא התרשמתי (בלשון המעטה) מהטעם של הקובה מטפוניה והקובה סלק . לזכותן יאמר שהיו רכות ונימוחות בפה , בנוגע לטעמן ולרוטב שהקיף אותן ....... מבחר המנות באתר אינו גדול . חבל. עדיין ממליץ . מחיר משתלם , אוכל בריא , מגיע ארוז בקפידה.

    השבמחק