יום חמישי, 10 בספטמבר 2015

הכינו בעצמכם ברכה משוקולד - מתכון מצולם לשנה מתוקה! (וגם שיעור קצר בטמפרור שוקולד)

קבלו מאיתנו באהבה גדולה ברכה מתוקה מ...שוקולד!
מעולם לא הסתרנו את אהבתנו וזיקתנו המיוחדת לסם המתוק הזה ואין הזדמנות יותר מתוקה מלהשתמש בשוקולד לברכה לשנה החדשה...

אתם מוזמנים לצפות בסרטון ולהכין לעצמכם וליקיריכם את הברכה האישית שלכם, שכולה עשוייה משוקולד!

בסרטון צילמנו את שלבי העבודה , צעד - צעד:



והנה שיעור קצרצר בשוקולד: למה צריך טמפרור?


תהליך הטמפרור גורם לשוקולד להתקשות חזרה למצב המקורי שלו אחרי שהומס. בלי טמפרור יהיה אפשר להכין את הברכה, אך את השוקולד יהיה צריך לשמור כל הזמן בקרור.

ואיך מטמפררים בקלי קלות? קבלו הסבר פשוט במיוחד:
מומלץ להשתמש במטבעות שוקולד איכותי, אותו רוכשים בחנויות המיוחדות לבישול ואפייה, או בשוקולד רגיל, אך שברו אותו לקוביות/חתיכות קטנות.

- קחו 2/3 מכל אחד מהשוקולדים ושימו בקערית שמתאימה לשימוש במיקרו (יבשה לחלוטין!!!)
- הכניסו למיקרו למשך 30 שניות
- הוציאו וערבבו עד שהשוקולד נמס חלקית
- הכניסו לסיבוב נוסף של 30 שניות
- הוציאו וערבבו ןהמשיכו כך בסיבובי חימום קצרים במיקרו אך עיצרו כשרואים שכמעט כל השוקולד נמס (חשוב לא לחמם מעבר למצב שכמעט כל השוקולד נמס!)
- הוסיפו לקערית עם השוקולד המומס את 1/3 השוקולד ששמרתם בצד וערבבו היטב עד שיימס.
המשיכו לערבב נמרצות עוד כמה דקות (השקולד אמור להסמיך טיפונת)

*חשוב לעבוד בחדר ממוזג היטב, כדי שהשוקולד יתקרר מהר!


קוראים יקרים שלנו, אם אהבתם, שתפו אותנו בתגובות שלכם, וכמובן נשמח לענות על כל שאלה.
  מוזמנים ולהשאר בקשר ע"י  לייק בדף הפייסבוק שלנו


דף הפייסבוק של הסלסלה של מיה ואודי

שנה טובה ומתוקה!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה