יום חמישי, 3 בספטמבר 2015

קמאו Cameo , מסעדה ולאונג' בר במתחם התחנה




לאחרונה הוזמנתי להשתתף בארוחת כתבים , הערב היה ארוך ומהנה..היין נמזג, האוכל הוגש, השף החברותי הסתובב בין השולחנות והתעניין בשלום סועדיו.

Cameoמסעדה חדשה עם מטבח ים תיכוני מודרני, נפתחה לאחרונה במתחם התחנה בתל אביב ומציעה חווית בילוי ייחודית, שמקבלת השראה מהעולם הקולינרי ועולם הלילה גם יחד.

על התכנון והעיצוב של המקום אחראים שחר וייס וניר רן, אשר בחרו להעניק למקום מראה בהשראת תקופת הרוקוקו. תקופת הרוקוקו (מאה 18) התאפיינה בחופש יצירתי ומחשבתי והלך הרוח היה של נועזות ופריצת גבולות בשילוב של הומור עצמי ורצון ליצור דברים חדשים. החלל המרכזי של המסעדה נחצה ע"י קו מעוגל וזורם שעליו מוצגות תמונות ברוח התקופה. בדים בגוונים של בורדו יין, קירות בטקסטורה מוזהבת ומסגרות הברונזה בשילוב גופי תאורה קריסטליים מעוצבים המפיצים תאורה "חמה" מעניקים מחד תחושה יוקרתית ומהודרת אך יחד עם זאת ביתית נעימה ומזמינה.

Cameoמביאה לתחנה אוירה חדשה ורעננה. מהמסעדה דרך הלאונג׳ בר ואל המרפסת הפתוחה - הבילוי בקמאו הוא חוויה תל אביבית רב חושית של קולינריה משובחת ואנרגיה שזורמת מכל פינה. מהכניסה למסעדה, הקווים העגולים והעיצוב המוקפד, מחבקים את המבקר במקום ומושכים אותו פנימה, דרך קיר הבקבוקים המרהיב, הספות המעוצבות, תקרת התמונות המהפנטת ועד לחלל השירותים המעגלי - המקום משדר סקס-אפיל מאופק ואלגנטי. הקמאו מציע 4 ברים שונים ומעוצבים להפליא- שניים בחלל המסעדה ושניים בחצר הכוללת בר חיצוני מרכזי ועגול המהווה מקום מושלם לדרינק עם חברים, ובר נוסף ארוך במרפסת הלבנה והקלילה שנותנת לאורחים הזדמנות ליהנות מהשמיים הפתוחים ובריזת הים הסמוך.
התפריט (שף אריק ווקיל, ננה בר) כולל מגוון מנות מהמטבח הישראלי והים תיכוני החדש, המבוססות על מתן כבוד לחומרי גלם האיכותיים ביותר.

להלן המנות אותן טעמנו בערב הזה:
טרטר טונה עם שאלוט, אגוזי בונדוק, ויניגרט צ'ילי ועשבי תיבול טריים (62 ₪) 
אל תתנו למראה הפשוט לבלבל אתכם, מדובר במנה לא שיגרתית ומאוד טעימה!
קרפצ'יו פילה בקר מנה לכאורה שגרתית אך כאן ריענן השף והפתיע השילוב מצויין עם קוביות אנננס וקויאר בלסמי (מהמטבח המולקולרי) אהבתי מאוד!
 בורטה טריה- מנה צמחונית נפלאה הכוללת גבינת בורטה, המוגשת עם עגבניות שרי צבעוניות, זיתי טאסוס ובזיליקום (52 ₪ )
סלט פפאיה עם שורשים, פפאיה, בוטנים, נענע, כוסברה (54 ₪ ) מנה חרפרפה ונעימה לחיך, ורייאציה חביבה לסום טאם התאילנדי
ריזוטו עם כמהין, פורציני, ודלעת  (76 שקלים) מתקתקות של הדלעת השתלבה טוב עם טעמי הפיטריות, ריזוטו כהלכתו!
מנת פילה מוסר היתה מצויינת! הדג היה עשוי מושלם וגם המצע המפתיע של הכרוב במעין רוטב קארי החמיא לדג והשתלב לביס מצויין
פילה בקר (148שקלים). נתח שהגיע במידת עשייה מידיום אך הרגיש מעט יבש, לצידו  גראטן תפוח אדמה, בטטה וסלק ושלושה רטבים שפחות אהבתי...

הוגשו לנו שני קינוחים, נדיבים וטעימים!
הראשון שוקולדי,מאוד ומתוק במיוחד (מנה ענקית!)
השני היה חמצמץ והתאים לי הרבה יותר כסיום של ארוחה כה עשירה.
Cameo מתחם התחנה, תל אביב. שעות פעילות:
ב-ש -19:00 -אחרון הלקוחות
טלפון להזמנות 03-558-9855

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה