יום חמישי, 1 באוקטובר 2015

פשטידת סלמון מעושן ופטריות - דל פחמימות, ללא גלוטן ללא בצק..!


הפשטידה הזאת קלה מאוד להכנה והתוצאה - מעדן! היא מתאימה לכולם! ואפילו למי שנמנעים באופן הדוק מפחמימות, אך גם אם אין לכם בעיה עם פחמימות ואתם אוכלים "רגיל", תיהנו ממנה לא פחות...

מה צריך:

סלסלת פיטריות שמפניון טריות
4 ביצים
250 גרם גבינת שמנת (או גבינה לבנה מסוג רצוי)
1 כוס קמח שקדים
150 גרם סלמון מעושן (כך מכינים לבד סלמון מעושן)
1/3 כוס בצל ירוק/עירית קצוץ
10 עלי בזיליקום קצוצים
1 כפית מלח גס
מעט חמאה לשימון התבנית
1 כוס גבינה צהובה מגוררת (אני השתמשתי ב1/2 קשקשבל+1/2 מוצרלה)

ההכנה:
לשמן פיירקס קטן בחמאה (30/30 ס"מ)
לפזר פרוסות פטריות

לערבל בבלנדר/מעבד מזון את הגבינה,הסלמון המעושן, הביצים, קמח השקדים והמלח

לצקת על הפטריות, להוסיף את הירוקים הקצוצים ולערבב בעדינות לפיזור
להוסיף עוד שכבה של פיטריות
אני אפיתי קודם כ-10 ד' במיקרו, עד שתפח יפה והיה מוצק גם במרכז
ואז פיזרתי תערובת גבינות צהובות מלמעלה והעברתי להשחמה בגריל, אך אין מניעה לשים גבינות למעלה מראש ולאפות בתנור עד שיציב ושחום...


בתיאבון!!!



קוראים יקרים שלנו, אם אהבתם, שתפו אותנו בתגובות שלכם, וכמובן נשמח לענות על כל שאלה.
מוזמנים לתת ב"לייק" בדף הפייסבוק שלנו,כך תתעדכנו בקלות על כל פוסט חדש ונשאר בקשר!

דף הפייסבוק של הסלסלה של מיה ואודי
בינתיים, שיהיה בתיאבון ולהתראות בפוסט הבא :)

3 תגובות:

  1. נראה מדליק (וטעים!) לחלוטין.
    שאלה: האם קיימת אופציה להדפסה ברורה ונוחה של המתכון?

    השבמחק
    תשובות
    1. הי, תודה רבה :-)
      הדפסה אפשרית ע"י העתקה והדבקה למסמך WORD
      בעקבות השאלה שלך חיפשתי אם קיימת אופצייה במערכת הניהול, אך בנתיים לא מצאתי כזו, אם תמצא- נתקין מיד.

      מחק
  2. נראה יאמי וינוסה בקרוב
    היה עוזר אם בסוף היית רושמת את המתכון ברצף ללא תמונות ואז אפשר לעשות צילום מסך

    השבמחק