tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post2502257870956605554..comments2023-03-08T04:53:39.371+02:00Comments on הסלסלה של מיה ואודי: חלב קוקוס - כל כך קל להכין בבית!!!maya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-69437161403499474312016-08-24T18:28:16.073+03:002016-08-24T18:28:16.073+03:00בכייף. נהנית לקרוא את הבלוג שלךבכייף. נהנית לקרוא את הבלוג שלךIrenehttps://www.blogger.com/profile/09107872076462198833noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-87420420309706328172016-08-24T05:27:44.427+03:002016-08-24T05:27:44.427+03:00תודה ר בה על ההסבר והמתכון!תודה ר בה על ההסבר והמתכון!maya-sternhttps://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-18675766295322505152016-08-23T22:59:18.862+03:002016-08-23T22:59:18.862+03:00ברצוני לעדכן את הקןראים לגבי שיטות הפקה ושימושים ב...ברצוני לעדכן את הקןראים לגבי שיטות הפקה ושימושים בחלב קוקוס. למדתי להכין כשהתגוררתי בקניה.<br /><br />מאגוז קוקוס אחד אפשר להפיק גם חלב וגם שמנת. <br /><br />המקומיים נוהגים לשבור את האגוז ולהסיר את קליפתו, ואז לגרד על פומפיה. כמובן מעבד מזון מקצר את החלק הזה.<br />מעל לפתיתי הקוקוס יוצקים 1 כוס מים רותחים, ומשאירים כ 15 דק'. לאחר מכן מסננים היטב את הקוקוס, וסוחטים לאחר הסינון. מתקבל נוזל Irenehttps://www.blogger.com/profile/09107872076462198833noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-14384388622482681992016-04-29T07:56:08.978+03:002016-04-29T07:56:08.978+03:00חחחחח ממש קל... אני נשארת עם החלב קוקוס של AROY -D...חחחחח ממש קל... אני נשארת עם החלב קוקוס של AROY -D הירוק בלי חומרים משמרים ושום דבר ונגמר הסיפורAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-60538431878270301152014-12-04T07:16:06.889+02:002014-12-04T07:16:06.889+02:00על הכמות התמתקבלת משפיעים כמה דברים: גודל הקוקוס ו...על הכמות התמתקבלת משפיעים כמה דברים: גודל הקוקוס ואיכותם (אני כפי שרשום בפוסט השתמשתי בקוקוסים ענקיים , הם היו בערך כפולים מהמקובל.. )<br />איכות הטחינה (אני השתמשתי בתרמומיקס שהוא עצמתי הרבה יותר ממכשירים ביתיים רגילים)<br />איכות הסחיטה<br />כמות המים שמוסיפים.<br />maya-sternhttps://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-23332311258145728122014-11-28T17:28:20.289+02:002014-11-28T17:28:20.289+02:00שלום לכולם, פעלתי לפי ההוראות במתכון ומ-3 קוקוסים...שלום לכולם, פעלתי לפי ההוראות במתכון ומ-3 קוקוסים בגודל רגיל יצאו לי 6 כוסות חד פעמיות (כל כוס כ-150 מ"ל) ייתכן והוספתי מעט מידי מים התוצאה לא סמיכה מידי... איך יצאו לך 17 כוסות?!?!? אולי פיספסתי משהו?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-79390680944800939202013-01-24T18:25:13.479+02:002013-01-24T18:25:13.479+02:00דניאלה יקירה, איזה כייף לקרוא שפיצחת אגוז קוקוס לר...דניאלה יקירה, איזה כייף לקרוא שפיצחת אגוז קוקוס לראשונה, כן ירבו! תהני :)maya-sternhttps://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-63381714796560432692013-01-24T15:58:17.697+02:002013-01-24T15:58:17.697+02:00הי מיה, רק עכשיו ראיתי.
תראי, לא קניתי אף פעם קמח...הי מיה, רק עכשיו ראיתי. <br />תראי, לא קניתי אף פעם קמח קוקוס, אני לא יודעת איך להשוות את הקמח שיצא לי לקמח קוקוס קנוי. עבדתי לפי מתכון שמצאתי ברשת, שהראה איך מאותם פתיתי קוקוס מכינים גם קרם קוקוס וגם קמח קוקוס. זה בהחלט יצא יותר קמחי מאשר פתיתי.<br /><br />הנה קישור למתכון:<br />http://www.mommypotamus.com/how-to-make-coconut-flour-video-tutorial/<br /><br />בכל מקרה, באתי כדי לספר לך שהכנתי Daniela Pollakhttps://www.blogger.com/profile/02316495010221554297noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-82045777189373796042012-12-19T21:47:25.517+02:002012-12-19T21:47:25.517+02:00היי דניאלה, האמת היא שיש לי מכונת מיצים, וידעתי על...היי דניאלה, האמת היא שיש לי מכונת מיצים, וידעתי על האפשרות, אך הסחיטה במסננת היתה כ"כ קלה כך שוויתרתי על השימוש במכונה, אך בהחלט אפשרי אם נוח לך!<br />אבל...את כותבת שיצא לך קמח קוקוס? ממש קמח? לא פתיתים?<br />אם כן זה כבר מצדיק את הטרחה בלהוציא את המכונה מהמחסן ולשטוף אח"כ<br />האם קיבלת קמח אבקתי ממש?maya-sternhttps://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-74995016089508674562012-12-19T21:23:29.207+02:002012-12-19T21:23:29.207+02:00תודה על המתכון! ינוסה בקרוב.
במתכון שקראתי פעם בר...תודה על המתכון! ינוסה בקרוב.<br /><br />במתכון שקראתי פעם ברשת להכנת חלב קוקוס מפתיתי קוקוס קנויים (נדמה לי שזה היה ב"סאנוק"), כותב המתכון הציע את הרעיון - הגאוני - של סחיטת תערובת הפתיתים והנוזל על ידי העברתו במסחטת מיצים קשים.<br /><br />עשיתי את זה כבר מספר פעמים, זה עובד מעולה, ואחר כך פיזרתי את הקוקוס הטחון על תבנית, וייבשתי כמה שעות בתנור לקמח קוקוס.<br /><br />Daniela Pollakhttps://www.blogger.com/profile/02316495010221554297noreply@blogger.com