tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post8893420798516568559..comments2023-03-08T04:53:39.371+02:00Comments on הסלסלה של מיה ואודי: אחת , שתיים, שלוש- מיונז!maya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-86688846099757850132014-04-28T19:36:42.742+03:002014-04-28T19:36:42.742+03:00הי איילת, אני כבר תקופה ארוכה מכינה מיונז עם שמן ד...הי איילת, אני כבר תקופה ארוכה מכינה מיונז עם שמן דקלים מזוכך שהוא שומן רווי וממה שקראתי הזיכוך לא הופך אותו למזיק אלא מעט פחות מועיל מלפני הזיכוך (דברי מארק סיסון), שהוא חסר טעם לחלוטין, המיונז שמתקבל פשוט מושלם בטעמו- מעדן! הבעיה היא ששמן דקלים ניתן להשיג רק בפסח ורק בסופרים של דוסים.maya-sternhttps://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-34202228757993347332014-04-24T14:43:30.760+03:002014-04-24T14:43:30.760+03:00הי מאיה,
כל פעם יוצא לי משהו אחר כשאני מנסה להכין ...הי מאיה,<br />כל פעם יוצא לי משהו אחר כשאני מנסה להכין את המיונז. הראשון היה הצלחה גדולה ונעשה עם שמן קנולה/חמניות (לא זוכרת מה היה אז). מאז קיבלתי פעמיים תוצאות מאכזבות - פעם אחת זה היה דליל, כי אולי הכנסתי את השמן מוקדם מדי ובפעם השניה - ניסיתי עם שמן אבוקדו (במטרה להפחית שימוש בשמני זרעים, בגלל התזונה הפליאולית) ויצא עם טעם לוואי מריר ומוזר....<br />שמן זית שברשותי הוא בהפקה מקומית (מסיק של איילתhttps://www.blogger.com/profile/03074050561635494762noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-57257175613260145622013-11-09T21:27:34.421+02:002013-11-09T21:27:34.421+02:00תודה רבה, הוזמן!תודה רבה, הוזמן!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14454819502522484716noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-35960014395918141312013-11-09T20:40:25.861+02:002013-11-09T20:40:25.861+02:00הי נעמי
כמעט כתבתי שאיני יודעת...אך מצאתי עבורך או...הי נעמי<br />כמעט כתבתי שאיני יודעת...אך מצאתי עבורך אותו<br />http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/iskatova-c1301377598/29500711/.TnSkwL?utm_campaign=UserReferral&utm_medium=raf&RAF=RFO_CPY_USRCLK<br />רק אל תתמהמהי- הקופון עשוי להסתיים<br />המכשיר מעולה ממש!!! כבר יותר משנה רצופה של שימוש יומיומי והוא טוחן כמו חדש :)<br />תהניmaya-sternhttps://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-72714187006973591092013-11-09T20:16:32.436+02:002013-11-09T20:16:32.436+02:00הי, איפה אפשר להשיג את מכשיר ה nikkei?הי, איפה אפשר להשיג את מכשיר ה nikkei?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14454819502522484716noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-86558668650831182992013-03-12T18:23:16.471+02:002013-03-12T18:23:16.471+02:00לאה יקירתי, תודה! זה באמת כייף גדול להפסיק את הזיל...לאה יקירתי, תודה! זה באמת כייף גדול להפסיק את הזילוף, אבל זה עובד רק במכשירי טחינה מאוד עוצמתיים כמו הניקיי הזה...אבל הרי יש לך אותו, אז רוצי להכין :)maya-sternhttps://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-28706540132970902142013-03-12T16:06:10.431+02:002013-03-12T16:06:10.431+02:00אין עליך.. מאיה. בכל פעם מצליחה להמציא את ה'גל...אין עליך.. מאיה. בכל פעם מצליחה להמציא את ה'גלגל' מחדש בתחום הקולינארי ! איזה כיף, יופסק הזילוף.. תודה.leahttps://www.blogger.com/profile/03970812128566441735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-6808264932123564212013-03-12T12:58:47.977+02:002013-03-12T12:58:47.977+02:00תודה גילה, השמן מחזיק לפחות שבוע , אולי יותר..לא ז...תודה גילה, השמן מחזיק לפחות שבוע , אולי יותר..לא זכה להשאר ממנו יותר מקופה כזו אז לא נבדק :)<br />אגב, אני אוהבת אותו חמצמץ אז מוסיפה יותר חומץ/לימון וזה מאריך עוד את ימיו וגם חשוב לפסטור הביציםmaya-sternhttps://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-53891039566748397002013-03-12T12:00:51.706+02:002013-03-12T12:00:51.706+02:00נראה אחלה. כמה זמן מחזיק במקרר?
לגבי השמן: כשאני צ...נראה אחלה. כמה זמן מחזיק במקרר?<br />לגבי השמן: כשאני צריכה שמן זית עם טעם עדין ונייטרלי ככל שאפשר, אני משתמשת בשמן זית מזן לצ'ינו. אני קונה את זה של "מסיק קיבוץ מגל", והוא פשוט נפלא (וכך גם הפיקואל שלהם, ויש להם עוד זנים מצוינים).<br />http://www.masik.co.il/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%96%D7%99%D7%AA<br />Gilahttps://www.blogger.com/profile/17369542952073984935noreply@blogger.com