tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post500756828273300945..comments2023-03-08T04:53:39.371+02:00Comments on הסלסלה של מיה ואודי: טארט טאטן עם בצק פריך, ללא גלוטן וללא סוכרmaya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-33555980561338694012017-05-07T11:33:49.204+03:002017-05-07T11:33:49.204+03:00תודה על השיתוף!
ממליצה לך לא להשתמש בסירופ אגווה, ...תודה על השיתוף!<br />ממליצה לך לא להשתמש בסירופ אגווה, הוא עשוי פרוקטוז שמזיק לכבד.<br />maya-sternhttps://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-61733635598308069132017-05-03T19:23:08.547+03:002017-05-03T19:23:08.547+03:00יש לי מתכון נהדר ללא סוכר וללא גלוטן 2.5 כוסות קמח...יש לי מתכון נהדר ללא סוכר וללא גלוטן 2.5 כוסות קמח שקדים שטחנתי לבד 2 כפות סירופ אגווה חצי כוס טחינה כפית קנמון חצי כפית סודה לשתיה יוצרים עיגולים קטנים משטחים מעט אופים 10 דקות בחום 180 מעלות בהצלחהleahadadhttps://www.blogger.com/profile/15622860811287529449noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-31699191451874385102017-05-03T19:19:02.138+03:002017-05-03T19:19:02.138+03:00האם אפשר במקום חמאה שמן אם כן כמה שמן לאההאם אפשר במקום חמאה שמן אם כן כמה שמן לאהleahadadhttps://www.blogger.com/profile/15622860811287529449noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-27264353744848096442015-09-04T16:25:09.446+03:002015-09-04T16:25:09.446+03:00נראה מצוין. איפה קונים?נראה מצוין. איפה קונים?Smallblondhttps://www.blogger.com/profile/06685570122139761538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-27833667869304742412015-07-06T14:41:06.270+03:002015-07-06T14:41:06.270+03:00תודה רבה :-)תודה רבה :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-91608313201103802232015-07-06T00:45:54.407+03:002015-07-06T00:45:54.407+03:00ודאי ניתן, יש באתרים השונים מתכוני בצק פריך עם קמח...ודאי ניתן, יש באתרים השונים מתכוני בצק פריך עם קמח שקדים ועוד <br />מן הסתם הוא שונה ממה שיצא עם הקמח הזה, שלדעתי אין לו שום בעיה בפליאו (אנחנו אוכלי פליאו ותיקים...)<br />בשל תהליך הכמו תסיסה שהוא עובר הוא הופך לעמילן עמיד וערכו הגליקמי נמוך, אפשר לקרוא עליו בקישור שצירפתי .maya-sternhttps://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-51597874294040533622015-07-06T00:06:54.559+03:002015-07-06T00:06:54.559+03:00תודה רבה על המתכון! :-) נראה ממש טעים!
האם ניתן ל...תודה רבה על המתכון! :-) נראה ממש טעים!<br /><br />האם ניתן לעשות את אותו סוג של בצק (אותו מרקם), שיצא כמו בצק פריך אבל עם קמח שמתאים לתזונת פליאו?<br /><br />תודה רבה!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-18858826297163450112015-06-29T13:11:01.060+03:002015-06-29T13:11:01.060+03:00שלום יהודית, העקמח בעל אינדקס גליקמי נמוך: 38.
פרט...שלום יהודית, העקמח בעל אינדקס גליקמי נמוך: 38.<br />פרטים תזונתיים נוספים תוכלי לקרוא באתר החברה, (יש קישור ישיר מהפוסט אך העתקתי לך לנוחיותך לכאן)<br />http://cornflour.co.il/%D7%AA%D7%99%D7%A8%D7%A1-%D7%9C%D7%91%D7%9F-%D7%95%D7%AA%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%A1%D7%98%D7%9E%D7%9C/maya-sternhttps://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-78189182184746524112015-06-29T12:56:20.771+03:002015-06-29T12:56:20.771+03:00האם הקמח הזה מתאים גם לסוכרתיים?האם הקמח הזה מתאים גם לסוכרתיים?יהודיתhttps://www.blogger.com/profile/11654135234772506152noreply@blogger.com