tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post6370367281367476261..comments2023-03-08T04:53:39.371+02:00Comments on הסלסלה של מיה ואודי: פיצה פאי על בצק שקדים פריך (ללא גלוטן)maya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-73347743812690811632015-11-02T14:57:35.285+02:002015-11-02T14:57:35.285+02:00היי, תודה!! מתכון מעולה!! במקום טפיוקה שמתי כף פשת...היי, תודה!! מתכון מעולה!! במקום טפיוקה שמתי כף פשתן טחון ו2 כפות שיבולת שועל טחון.. יצא לי ממש ממש טעים :) Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12178089990856649384noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-58177925232977086262015-10-11T15:32:54.462+03:002015-10-11T15:32:54.462+03:00הי ותודה על התגובה ושמחתי שיצא טעים! זה הכי חשוב :...הי ותודה על התגובה ושמחתי שיצא טעים! זה הכי חשוב :)<br />המרקם הרך הוא הנכון כי זה לא ממש בצק...אלא משהו שמדמה אותו ו (ציינתי בהסבר שצפוי לצאת רך ודביק)<br />בועות אפשר אולי לפוצץ לפני האפייה, לא נתקלתי בבעייה כזו כשהכנתי.maya-sternhttps://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-51066313222265654432015-10-06T16:38:29.086+03:002015-10-06T16:38:29.086+03:00היי,
שמחתי מאוד לגלות את המתכון- פיצה היא פתרון מע...היי,<br />שמחתי מאוד לגלות את המתכון- פיצה היא פתרון מעולה לארוחה קלה, משביעה (ועכשיו גם מזינה...).<br />ה"בצק" יצא לי די רך, ואף קטן מדי לתבנית (הנחתי שהכמויות מתייחסות לתבנית פאי 24/26, והכפלתי כדי למלא תבנית רבועה של תנור). בנוסף נוצרו בועות, דבר שהקשה מאוד מריחה ופיזור אחידים של רוטב ותוספות.<br />שאלה: איך אפשר לדאוג שלא יהיו בועות? האם המרקם הרך הוא הנכון?<br />שורה תחתונה- היה אמיר או.https://www.blogger.com/profile/17934254503174203393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-52929084539209119382015-06-27T16:08:30.528+03:002015-06-27T16:08:30.528+03:00התמונה נראית מעולה, החלפתי טפיוקה בעמילן תפו"...התמונה נראית מעולה, החלפתי טפיוקה בעמילן תפו"א, ויצא לי מאוד דביק, יש לך רעיון למה? איך מתגברים על הבעיה?יעלhttps://www.blogger.com/profile/00583178568010528090noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-3885847467313327752015-04-01T11:04:35.420+03:002015-04-01T11:04:35.420+03:00אופס, רק עכשיו ראיתי שכתבת שלא ניסית....חג שמחאופס, רק עכשיו ראיתי שכתבת שלא ניסית....חג שמחSharon Peledhttps://www.blogger.com/profile/13975066856833450725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-31297766411366791622015-04-01T11:04:04.461+03:002015-04-01T11:04:04.461+03:00הי מיה, מה נשמע? הפיצה-פאי נשמעת נפלא. ניסית זרעי ...הי מיה, מה נשמע? הפיצה-פאי נשמעת נפלא. ניסית זרעי צ'יה טחונים, במקום הטפיוקה? Sharon Peledhttps://www.blogger.com/profile/13975066856833450725noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-19270736930713973992015-03-01T13:13:25.910+02:002015-03-01T13:13:25.910+02:00הי, קודם כייף שהכנת והיה טעים
טפיוקה בהחלט פליאו, ...הי, קודם כייף שהכנת והיה טעים<br />טפיוקה בהחלט פליאו, אני לא ניסיתי עם משהו אחר כך שלא ממש יודעת מה יצא...maya-sternhttps://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-82772308247511133472015-02-26T19:50:26.680+02:002015-02-26T19:50:26.680+02:00תודה, זה אכן היה טעים מאוד!
אולי אפשר לנסות להמיר ...תודה, זה אכן היה טעים מאוד!<br />אולי אפשר לנסות להמיר עמילן בזרעי פשתן טחונים, אני מן הסתם הכנתי כך , אך אשמח להתעדכן אם יצליח אחרת.maya-sternhttps://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-62828688909806330932015-02-26T19:09:53.137+02:002015-02-26T19:09:53.137+02:00נראה טעים מאוד , יש אופציה בלי עמילן ? נראה טעים מאוד , יש אופציה בלי עמילן ? Anonymousnoreply@blogger.com