tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post8280916751635201328..comments2023-03-08T04:53:39.371+02:00Comments on הסלסלה של מיה ואודי: מאפינס בריאות של גבינות, עם פטריות וסלמון (ללא גלוטן/דגנים/קיטניות)maya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-63789134971296907362016-10-18T08:45:38.621+03:002016-10-18T08:45:38.621+03:00במתכון אין כמות למלח, כדי שכל אחד יוסיף על פי טעמו...במתכון אין כמות למלח, כדי שכל אחד יוסיף על פי טעמו<br />ולגבי הסלמון, אנחנו אוהבים שטעמו דומיננטי, מי שמעדיף טעם עדין יכול להפחית בכמות.maya-sternhttps://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-55187758495051824542016-10-18T07:50:13.578+03:002016-10-18T07:50:13.578+03:00הפשטידה מלוחה מידי והסלמון מאוד משתלט על כל הטעםהפשטידה מלוחה מידי והסלמון מאוד משתלט על כל הטעםAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-48713211116959971202016-06-03T19:42:01.002+03:002016-06-03T19:42:01.002+03:00לא ממש רואה איפה יש הרבה אומגה 6? בקמח קוקוס אין.....לא ממש רואה איפה יש הרבה אומגה 6? בקמח קוקוס אין...אל תחליפו לשקדיםmaya-sternhttps://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-2513301695107988232016-06-03T18:15:16.391+03:002016-06-03T18:15:16.391+03:00שלום, חדשים בקוןגניה, אני והבן שלי ואולי גם אשתי.
...שלום, חדשים בקוןגניה, אני והבן שלי ואולי גם אשתי.<br />אנחנו קצת מוטרדים מהאומגה 6 הרבה שבמתכון, יש לך אולי לחם קצת יותר בריא ? וקטוגני כמובן :) רןרןhttps://www.blogger.com/profile/08600961194777506837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-56186981571248386562016-01-15T19:21:49.231+02:002016-01-15T19:21:49.231+02:00אולי אפשר אך זה כבר מתכון אחר...אפשר לנסות- מקסימו...אולי אפשר אך זה כבר מתכון אחר...אפשר לנסות- מקסימום יצליח!<br />לאפות בתנור בטמפ' של כ180 מעלות, הזמן- עד שנראה יציב למגע ומעט שחום ולא רטוב מבפניםmaya-sternhttps://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-63818774375152066232016-01-15T11:24:11.462+02:002016-01-15T11:24:11.462+02:00האם אפשר להשתמש בקמח תירס/ אורז?
וכמה זמן+טמפ'...האם אפשר להשתמש בקמח תירס/ אורז?<br />וכמה זמן+טמפ' אם מכינים בתנור?<br />תודה!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01935819444555522838noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-23724649881247758132015-11-26T17:07:01.045+02:002015-11-26T17:07:01.045+02:00הי, תפחיתי בכמות קמח השקדים, תתחילי ב2 כפות ותוסיפ...הי, תפחיתי בכמות קמח השקדים, תתחילי ב2 כפות ותוסיפי לפי התחושה maya-sternhttps://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-61679076291834221232015-11-26T14:08:42.837+02:002015-11-26T14:08:42.837+02:00הי, השתמשתי בשקדים טחונים, חוץ מזה הכל אותו דבר. י...הי, השתמשתי בשקדים טחונים, חוץ מזה הכל אותו דבר. יצא לי די יבש, לא תפח, וגם הבלילה לא נראתה נוזלית כמו אצלך. עצה?adihttps://www.blogger.com/profile/16875338411311072468noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-50852361866195542392015-05-22T20:22:29.816+03:002015-05-22T20:22:29.816+03:00הי, הגבינה היא חלק מרכזי ובמרכיבים וגם מהווה כחצי ...הי, הגבינה היא חלק מרכזי ובמרכיבים וגם מהווה כחצי מהכמות בבלילה...כך שבלעדיה יתקבל משהו אחר לגמרי<br />maya-sternhttps://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-16184764147769329982015-05-22T18:59:32.229+03:002015-05-22T18:59:32.229+03:00הי, האם אפשר לוותר על הגבינה?הי, האם אפשר לוותר על הגבינה?DDhttps://www.blogger.com/profile/12661517367692548060noreply@blogger.com