tag:blogger.com,1999:blog-14752736326463729042024-03-13T15:10:53.715+02:00הסלסלה של מיה ואודיmaya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.comBlogger124125tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-47565441634833163472017-12-16T13:29:00.000+02:002019-12-08T17:36:27.622+02:00סופגניות אמיתיות! דלות פחמימה, ללא סוכר / גלוטן
הבוקר התעוררתי עם חשק ל...סופגניות, בכל זאת... חנוכה!
זמן רב לא העליתי מתכונים לבלוג. בחלק מהזמן הזה שינינו את המטבח שלנו, שהיה פליאוליטי רחב הגדרה, לפלאוליטי קטוגני. מה זה פליאו קטוגני? אני ממליצה לקרוא על כך בבלוג הנהדר של אביב מייזלין "מעבר לפליאו", אבל הנה התקציר על קצה קצהו של המזלג: פליאו קטוגני זו תזונה מבוססת פליאו, אבל דלה מאוד מאוד בפחמימות (עד 20 גרם ליום) מתונה בחלבון (נתון maya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.com6tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-39842376835450251302017-02-21T09:26:00.001+02:002017-10-14T07:29:08.779+03:00עוף מעושן בטעמים של איטליה
לא לחינם התרנגולת היא מלכת המטבח - על אף זמינותה ומחירה הזול, היא יכולה להפוך בקלות למעדן של ממש ואין זה פלא שהיא מככבת במטבחן של תרבויות רבות. אנחנו מאוד מאוד אוהבים עוף ורצוי כזה שלא נופח בהורמונים ואכל אנטיביוטיקה עם תירס... כי מעבר לפן הבריאותי, הטעם של תרנגולת "טבעית" טעים בהרבה! ואם כבר תרנגולת, אז תרנגולת בטאבון / במעשנה / על הגריל מגיעה למחוזות טעם ומרקם מופלאים.
הפעם החלטנו לקחת את maya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.com1tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-50381838707700464632016-12-20T16:10:00.000+02:002017-01-30T06:16:59.536+02:00קבלו את נס חנוכה האמיתי: לביבות מדהימות מ...פלנטיין!!! בריאות, מזינות וטעימות להפליא
ברוח חג החנוכה, החלטנו לקחת את בננת הפלנטיין המזינה והבריאה למקום המסורתי של לביבות והתוצאה - לא פחות טעימה מהמקור. עד כדי כך זה טעים, שוויתרנו על כל התוספות שהכנו וטרפנו אותן כמות שהן... נסו גם אתם את המתכון הפשוט-פשוט הזה, תהנו ממנו כבר בחג חנוכה הקרוב, הבא עלינו לטובה (אבל המתכון כשר גם ליתר ימות השנה... 😉).
אז בבקשה - קבלו את הלעטקס הכי בריאים - ה"פליינטקס..." הם לביבות הפלנטייןmaya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.com2tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-15592333010182020272016-10-02T09:08:00.000+03:002016-10-02T09:15:42.251+03:00טלה ממולא בצלייה איטית ועישון קל - מנה חגיגית במיוחד לראש השנה ולכל יום של חג.
תקופת החגים מעלה שוב לסדר היום את השאלה האלמותית והחשובה מכולן: מה נאכל השנה בחג... ותסכימו איתי, שלא משנה מה חוגגים, או "מי ניצח" - מה שעושה את החג לחג זה האוכל... וכשמדברים אצלנו על אוכל, לפחות במסורת המשפחתית שלי, אז כבש, לצורותיו השונות, מסמל יותר מכל חגיגה. אחת המנות החגיגיות יותר של כבש היא ללא ספק הטלה הממולא בצלייה איטית ועישון קל - שוק או אסאדו (חלק של הצלעות), במילוי של אורז maya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.com4tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-46048377915436936822016-07-31T18:38:00.001+03:002016-08-01T07:00:28.652+03:00ארוחה שלמה בגריל דום אחד ומתכון לקבב ביתי ענק מעושן
הגריל דום, שהצטרף למשפחתנו בשנה האחרונה, לא מפסיק להפתיע. ככל שההיכרות איתו הולכת ומעמיקה, כך עולה גם תדירות השימוש בו. הרושם הראשוני של כלי "למקצוענים בלבד" הולך ומתפוגג עם הזמן, כי מסתבר שקל מאוד לעבוד איתו והכול כל כך פשוט, שלא צריך לחשוב פעמיים או לתכנן את ההפעלה שלו מראש. דווקא בימים עמוסים, כשאין זמן/כוח/חשק להכין ארוחות של ממש, אני מכניסה ללוע הגריל דום שלי ארוחה שלמה ובכך חוסכת maya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-82951329391699165782016-05-13T06:46:00.001+03:002016-05-13T10:35:21.571+03:00עצמאות של ממש ביום העצמאות - ארוחה שלמה על גחלים - מפלאי הגריל-דום...
מי לא היה רוצה להגיד "ג'ק רובינסון" ולקבל ארוחה שלמה, עסיסית ומעושנת כדבעי?
השנה החלטנו שאין לנו כבר כוח לנפנף והגיע הזמן לשדרג ולתת לחללית שלנו לעשות את העבודה בשבילנו.
המעשנה המדהימה הזאת בנויה בדיוק למשימה כזאת - תכניסו לתוכה את כל הארוחה, לכו לצפות בחידון התנ"ך (או לריב עם השכן על עצמת הקריוקי שלו מאמש) ותוך שעתיים מחכה לכם ארוחה שלמה ועסיסית בטעם אלוהי של גחלים... חבל רק שאי אפשר להציע maya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.com1tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-85925674541139509332016-04-03T09:12:00.000+03:002016-04-23T07:54:34.517+03:00אוהבים אנטריקוט? אז בואו ותכירו אנטריקוט מעושן
מאז שהחללית "אפולו", סליחה - המעשנת מבית נפוליאון - נחתה אצלנו בחצר, אנחנו מנסים לעשן בה כמעט כל נתח שאנחנו צדים במקררי הקצבייה. סיפורנו הפעם מתחיל בנתח אנטריקוט יפה ושמנמן ש"צדנו" בקצביה שלנו. לשם שינוי לא פרסנו אותו לסטייקים אלא החלטנו להמר עליו ולעשן את הנתח בשלמותו. קבלו ספויילר - ההימור הצליח ובענק. אנטריקוט מעושן לא פחות מרגש מצלייה...
הנתח, ששקל 3.5 ק"ג, קיבל השרייה של 24 maya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.com3tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-50320553503104007202016-01-27T19:40:00.000+02:002016-01-27T19:40:40.793+02:00פסטרמה ביתית במעשנה. כמה טעים - ככה בריא!
פסטרמה הייתה ותהייה אחד ממטעמי הבשר הנחשקים ביותר, גם כחלק מהארוחה וגם כנשנוש על הדרך. אבל לצערנו, רוב הפסטרמות התעשייתיות מכילות חומרים, שעלולים להזיק לבריאותנו. בדיוק בשביל זה יש לנו מעשנה ביתית, שמאפשרת להכין לבד את המעדן הנחשק הזה, בלי שום כימיקלים או תוספות מיותרות. והתוצאה - מדהימה! לא פחות... וכדרכנו בקודש, תעדנו למענכם את הכנת הפסטרמת חזות הודו במעשנה שלנו.
עם קבלת המעשנה החדשה,"maya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-55744045467666475062015-12-13T15:05:00.003+02:002015-12-13T15:06:59.233+02:00תרנגול הודו שלם מעושן,עם תוספת מיוחדת שעושה קסמים, טעים ועסיסי להפליא !
זה התחיל בתרנגול ההודו הענק והעסיסי, שנהוג להכין לסעודת חג ההודיה, תמיד בתקופה הזאת של סוף שנה הוא הצית את דמיוני וגירה את בלוטות הרוק, זאת למרות שבאופן אישי אני לא אוהבת במיוחד את טעם בשרו של תרנגול ההודו (וגם לא ממש חוגגת את חג ההודיה)... לאחרונה, בביקור שגרתי באטליז החביב עלי, גיליתי בוויטרינה כמה תרנגולות הודו שלמות (הודו נקבה כדברי המוכר) ובלי היסוס קיבלתי החלטה לעשן אחת מהן במעשנה maya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.com1tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-91409398039311317672015-10-12T15:08:00.000+03:002016-06-10T23:17:46.141+03:00אסאדו - מתכון מושלם- ברוטב מיוחד אחד- במעשנה או בתנורלפעמים, השידוך המוצלח ביותר נולד במקרה. ממש במקרה.... וזה בדיוק מה שהתרחש אצלי בין החצר למטבח - שידוך משמים של נתח אסאדו (שפונדרה) טלה משובח, רוטב אחד מאוד מיוחד והגריל דום המדהים.
ספויילר או טיזר... :-)ומעשה שהיה כך היה: לאחרונה הזדמנו לידי שני נתחי אסאדו טלה
באותה עת נחת בחצרי גריל-טאבון-מעשנה חלומי העונה לשם "גריל דום", שלו עוד יוקדש פרק היכרות מיוחד משלו (וכן...יש בסוף הפוסט גם אופציהmaya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.com2tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-35507442808676238922015-10-07T09:56:00.001+03:002015-10-07T10:24:22.213+03:00מתכונים תאילנדיים משגעים - היישר מהסדנה של השפית סוואלי אלדר.
את סוואלי אלדר זכיתי להכיר לפני שנים רבות, אבל קודם כל הכרתי את האוכל שלה. סוואלי הייתה בעלת המסעדה התאילנדית הראשונה בישראל "שנגרילה" ברחוב הירקון בתל אביב, וכמה טובה הייתה המסעדה ההיא! שם התקיימה פגישתי הראשונה בחיי עם המטבח התאילנדי המופלא, זו הייתה אהבה ממבט ראשון, המטבח הכל כך צבעוני וטעים ומיוחד הזה הסעיר את חושיי עד כדי כך, שגררתי את משפחתי לשם בכל אירוע חגיגי אפשרי... עד היום זוכרת את maya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-52088975494658810502015-10-01T13:56:00.001+03:002015-10-06T00:36:24.710+03:00פשטידת סלמון מעושן ופטריות - דל פחמימות, ללא גלוטן ללא בצק..!
הפשטידה הזאת קלה מאוד להכנה והתוצאה - מעדן! היא מתאימה לכולם! ואפילו למי שנמנעים באופן הדוק מפחמימות, אך גם אם אין לכם בעיה עם פחמימות ואתם אוכלים "רגיל", תיהנו ממנה לא פחות... מה צריך:
סלסלת פיטריות שמפניון טריות
4 ביצים
250 גרם גבינת שמנת (או גבינה לבנה מסוג רצוי)
1 כוס קמח שקדים
150 גרם סלמון מעושן (כך מכינים לבד סלמון מעושן)
1/3 כוס בצל ירוק/עירית קצוץ
10 עלי בזיליקום קצוצים
1 כפית מלח גסmaya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.com3tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-56465956784992083742015-09-25T14:27:00.001+03:002015-09-25T14:29:32.505+03:00על המסר של מייסר העובר בטעמים וגם מתכון נהדר לסינייה "קופתא בטחינה"
לאחרונה הוזמנתי להשתתף בסדנת בישול בביתה של מייסר ביפו, כבר מרגע ההזמנה הבנתי שהחוויה הולכת להיות שונה מכל סדנאות הבישול המקובלות. מייסר
אבו שחאדה סרי, פותחת את ביתה, אך גם את חייה וליבה ומאפשרת היכרות קרובה עם המטבח
הערבי-פלסטינאי הביתי, אותו מטבח שטעמיו וסודותיו שעוברים במשפחתה היפואית מדור לדור - מסבתא לבת,
לנכדה וכן הלאה. כך, מתוך התובנה שאוכל יודע להעביר מסר יותר ממילים, ומתוך maya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-41211096854564690682015-09-21T14:57:00.001+03:002015-09-21T15:26:32.146+03:00חגי תשרי בלי עוגת דבש? לא אצלנו: קבלו "מדובניק" שכבות משגע, ללא גלוטן וללא סוכר!!!
ראש השנה ובכלל חגי תשרי נקשרים קשר בלתי ניתן להפרדה עם דבש. מילדות הורגלנו שאין חג בלי עוגת דבש עסיסית, אך מה עושים כשהבית כבר מזמן נקי מגלוטן וסוכר? התחלנו לפנטז על עוגות הדבש מה"גלגול הקודם" ולפתע נזכרנו ב"מדובניק" המופלאה שאכלנו לפני שנים בפראג!!! מדובניק היא עוגה נפוצה מאוד במזרח אירופה, שם היא נאפית כעוגת דבש גבוהה, נפרסת להמון שכבות דקות ומתמלאת בשכבות של קרם חמאה/שמנת עם דבש, maya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.com2tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-54996844590676285562015-09-16T16:44:00.001+03:002017-05-19T13:47:18.424+03:00עישון של דג סלמון שלם - מתכון מצולם צעד צעד
בזמן שנשים "נורמליות" חולמות על שופינג וקוסמטיקה ואוספות נעלים ותכשיטים, אני חולמת על גרילים ומעשנות, על סכיני שף ומתקנים לייבוש בשר... כזאת אני - "אחת שנולדה מחוץ לקופסה"... ובכלל, אין לי עונג גדול מלצלול עמוק יותר ויותר אל סודות המזון, אל הבסיס, אל היסודות, לעשות כל מה שאפשר בעצמי. אם תעשו חיפוש אצלי בבית תמצאו לפחות 80% ציוד שקשור באוכל ובקושי 20% מכל השאר! בקיצור... אם תשאלו אותי: טבעת יהלוםmaya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-37512174319670419002015-09-10T16:15:00.001+03:002015-09-10T16:53:04.454+03:00הכינו בעצמכם ברכה משוקולד - מתכון מצולם לשנה מתוקה! (וגם שיעור קצר בטמפרור שוקולד)
קבלו מאיתנו באהבה גדולה ברכה מתוקה מ...שוקולד!
מעולם לא הסתרנו את אהבתנו וזיקתנו המיוחדת לסם המתוק הזה ואין הזדמנות יותר מתוקה מלהשתמש בשוקולד לברכה לשנה החדשה...
אתם מוזמנים לצפות בסרטון ולהכין לעצמכם וליקיריכם את הברכה האישית שלכם, שכולה עשוייה משוקולד!
בסרטון צילמנו את שלבי העבודה , צעד - צעד:
והנה שיעור קצרצר בשוקולד: למה צריך טמפרור?
תהליך הטמפרור גורם לשוקולד להתקשות חזרה למצב maya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-12729533431067079322015-09-05T12:56:00.000+03:002015-09-10T01:45:58.264+03:00פנקייק טחינה - ללא גלוטן, אבל לא פחות טעים!
לפעמים, גם אנחנו, שלא אוכלים גלוטן ותחליפי גלוטן, צריכים "משהו למרוח עליו"... בד"כ אין לנו במטבח פרוסות לחם, קרייקרים וכדו', אבל כשמתעורר הצורך למרוח, אנחנו נוהגים להשתמש בטחינה גולמית, שביחד עם ביצים ותוספות שונות, הופכת לכל מיני תחליפי בצק. זה הפך להיות עבורנו למתכון כמעט יומיומי בגרסאות שונות, לעתים מתוק ולעתים מלוח - ממש לפי המצב רוח :-). לשם כך, במזווה שלנו יש באופן קבוע מלאי של maya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.com2tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-21151245460370903642015-08-08T18:30:00.000+03:002015-09-10T10:48:11.615+03:00שניצל וינאי עם ציפוי משגע וטבעי, ללא תחליפים- ללא גלוטן, ללא סוכר,דגנים או קיטניות, דל פחמימות!!!
שניצל הוא מאכל פשוט ויומיומי, לכאורה. אבל שניצל הוא כזה, כי הוא אחד המאכלים הכי, אבל הכי ממכרים וטעימים, תודו...! מאז המעבר לפליאו, כידוע, אנחנו לא נוגעים בגלוטן, אבל גם נמנעים מעמילנים ותוספים עם שמות מוזרים, מה שפוסל על הסף גם את כל התחליפים הלא ממש טבעיים שיש למצוא ברשתות השיווק. כך נשארנו בלי תחליף איכותי לציפוי השניצל אהוב בטננו... אמנם ניסינו כל מיני ציפויים מאולתרים, אך לא נמצא תחליף "maya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.com8tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-24017662012426635062015-07-27T15:53:00.000+03:002015-07-27T15:53:28.422+03:00חובבי הגריל - עברו לדום! קבלו את ה-קיסר של הגרילים - נפוליאון בכבודו ובעצמו (והוא דווקא קנדי...)
לפני כמה שבועות השתתפתי בערב השקה מושקע, טעים ומיוחד של חברת כרמל דיירקט
(האהובה עלי במיוחד)
ומאז החלומות שלי נראים ככה:
(לתשומת לב כל מי שאחראים
על הגשמת חלומותי...)
בערב המהנה הזה, חברת 'כרמל דיירקט' השיקה בישראל את "NAPOLEON" - מותג קנדי לגרילי גז איכותיים, שנבחרו לטובים בעולם!
נפוליאון היא חברה משפחתית קנדית, שמתמחה בייצור גרילי גז איכותיים מנירוסטה ויציקות
אלומיניום maya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-38804495031179862682015-07-21T17:04:00.003+03:002015-09-10T10:34:59.011+03:00קבב משגע וקל להכנה, עם שדרוג "סודי"...
קבב הבית שלנו מורכב בדרך כלל מתערובת של בקר טחון ושומן עם תיבול מינימלי .
הפעם החלטתי לגוון מעט ולנסות לשלב מרכיב חדש ו"סודי", כזה שאת שומרת לעצמך כדי להפתיע את סועדייך. אך מסתבר, שהמרכיב ה"סודי" כל כך שדרג את הטעם, שהחלטתי לשתף אתכם, קוראיי הנאמנים, בסוד!!!
המתכון פשוט שבפשוטים, אם יש לכם את המרכיבים:
תערובת בשר טחון לבחירתכם.
בצל קצוץ די דק (על חצי קילו בצל בינוני אחד).
וכאן נכנס maya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.com4tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-40225996607947849922015-07-16T13:55:00.000+03:002017-06-22T11:23:13.117+03:00פאדג' שוקולד טבעוני, RAW בריא ומשגע - כן, יש דבר כזה!!
אצלנו בבית מאוד אוהבים שוקולד...נו טוב, בכל זאת זה התחום המקצועי שלי מזה כ15 שנה, אך לפני כ5 שנים התוודענו לנזקי הסוכר ופגשנו את שיטת התזונה שהפכה לאורח חיינו- הפליאו, שכמו שיטות אחרות היא קודם כל דוגלת באכילת אוכל אמיתי, לא כזה שיצא מקופסא, נמנעים אצלנו מסוכר לבן/חום וכיוב, משתמשים בממתיקים טבעיים כמו מייפל, דבש, סילאן ועוד.
בשנים הללו של הקפדה על תזונה טובה ובריאה לא נחסכו מאיתנו maya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.com10tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-44072165551947241752015-07-02T19:02:00.003+03:002015-07-02T20:08:28.958+03:00"להפוך את כל האבנים", מאת דורית ראשוני-מנדיל - סיפורים יוצאי דופן, מעצימים ומחזקים, של מחלימי סרטן בישראל
לפני מספר שבועות קיבלתי בדואר חבילה קטנה עם ספר. החבילה מצאה אותי בימים של קצת חוסר מוטיבציה (מכירים?), אבל בכל זאת אספתי את עצמי ויצאתי לדואר כדי לאסוף את החבילה... כיוון שממילא לא התחשק לעשות דבר באותו יום, השתרעתי לי במיטה והספר, שזה עתה הבאתי מהדואר, הזמין אותי להציץ בו...
התחלתי לקרוא ומצאתי את עצמי נסחפת וקוראת בו עוד ועוד, עד שעת לילה מאוחרת וממש לא יכולתי להניח אותו... הספר, maya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-5007568282733009452015-06-28T14:34:00.000+03:002015-06-28T14:34:23.985+03:00טארט טאטן עם בצק פריך, ללא גלוטן וללא סוכר
לאחרונה קיבלתי להתנסות קמח תירס לבן "מסה הרינה" (אודות תכונותיו ולמה הוא בריא ושונה מקמח תירס רגיל תוכלו לקרוא כאן: קמח תירס לבן)
שיחקתי בו מעט, הכנתי פנקייקס מצויינים, אך רציתי לקחת אותו למקום שהתחליפים לקמח בהם אנו משתמשים, כמי שמתנזרים מגלוטן, מתקשים להגיע... כך עלה החשק להכין בצק פריך לטארט טאטאן. לא פחות... הביצוע הסתבר כפשוט ביותר והתוצאה - מצויינת! וזה הולך כך:
מקלפים 5 תפוחים ירוקיםmaya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.com9tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-81898181954954909402015-06-19T10:19:00.000+03:002015-06-29T09:52:41.368+03:00אינסוף גוונים של לבן... מעדן קוקוס בשלושה מרקמים
אני אוהבת קוקוס
באופן די קיצוני... את האהבה הזאת גיליתי בילדותי, כשאבא שלי היה מביא
הביתה קוקוסים ומפצח לנו אותם. תמיד השתוקקתי לשתות את המיץ וללעוס את כל
הבשר הלבן הזה... בימים ההם (וואו, איזו קשישה אני..), כשהיו ממש מעט מסעדות וחנויות שמוכרות אוכל
ברחוב, אני זוכרת את חנות הגלידה שבה היו מוכרים גם כל מיני שייקים. אחד מהם
היה שייק קוקוס שהיתי מכורה לו ומשתדלת להגיע ולקנות בכל maya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-1475273632646372904.post-51589592039801787062015-06-05T11:01:00.000+03:002015-06-06T11:38:00.510+03:00קורס בבישולים עם השף דמיאן דה סילבה - יומן אישי ומתכון לעוף סינגפורי שאהבתי במיוחד
המטבח האסייתי על אינסוף גווניו וטעמיו הוא ללא ספק המטבח אשר אותי אישית מרגש יותר משאר מטבחי העולם (וכנראה שאני לא לבד באהבה הזאת...). אני חייבת להודות, שאת המטבח הסינגפורי אני לא מכירה וזו כבר סיבה נהדרת ללמוד אותו. לכן, כל כך התרגשתי לשמוע, שהשף הסינגפורי דמיאן דה סילבה מגיע לכאן, לישראל, לבית הספר בישולים לתת כיתת אמן בת יומיים. וכן, כן... גם אני השתתפתי בה!!!
הייתי בקורס, למדתי, maya-sternhttp://www.blogger.com/profile/07736096449770928927noreply@blogger.com0