"ספגטי" בולונז ללא פחמימות, מתכון דל קלוריות , דל פחמימות





מנה כיפית , קלה מאוד להכנה, משביעה ומאוד טעימה!


כבר בתחילת התהליך הבנתי שאני צריכה שיהיה לי מקור זמין ונגיש של חלבון ממנו אכין ארוחות שונות,
לשם כך קניתי 3 קילו חזה עוף, ניקיתי אותו היטב מכל שומן,
טחנתי אותו עם בצל, שום ועלי מנגולד, כך שהתקבלה תערובת ירוקה מתובלת חלקית, עשירה בסיבים וירק.
חילקתי למנות של 150 גרם (1/3 מהמשקל זה תוספת הירק ) וארזתי בשקיות קטנות, הקפאתי הכל.


השיטה הוכיחה עצמה בענק, כל מה שעלי לעשות זה להוציא ולהפשיר שקית לארוחה, להחליט באיזה סגנון ולהכין.
בהמשך אתן עוד מתכונים על בסיס העוף הטחון, המנה הזו אומצה בבית גם ע"י מי שלא בדיאטה, מכינה מנה משותפת, ולמי שלא בדיאטה מוסיפה שמן זית ופרמז'ן ומקבלת תודות חמות!


הגרסא המתאימה לדיאטת  HCG ודיאטות דלות פחמימות שומן אחרות:




מעט בצל קצוץ והרבה כרוב חתוך דק וקצוץ מעט, להשחים ע"ג מחבת נון-סטיק טובה.
כשמריחים ריח נעים של צלייה מוסיפים מעט מעט מים, מכסים מיד כך שהאדים שפורצים מבשלים את הירקות היטב ומפזרים את הקירמול שנוצר מהצלייה שמוסיף טעם טוב לכל המנה.
מוסיפים את העוף הטחון ומערבבים לפיזור שווה שלו במנה, מבשלים מעט עד שהבשר מלבין, מתבלים באורגנו יבש או בזיליקום טרי או כל תיבול אהוב אחר, מלח ופלפל, אני מוסיפה גם מעט עגבניות מרוסקות (מקופסה, ללא שמן/סוכר).








בתיאבון!



אשמח לשמוע מה דעתכם, מוזמנים להשאיר תגובה:



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה