בהמשך לפוסט השמנת מתוקה תוצרת בית שהכנתי , מיד נולדה ובאופן טבעי הפנקוטה המשובחת הזו,
זהו קינוח מושלם למקפידים על תזונה דלת פחמימות , שהולכת יד ביד עם הרבה שומן וכמה שאפשר מהחי..
אז נוסף על שמנת מתוקה אנו מרוויחים כאן גם ג'לטין שכה מיטב עם העור, השיער ובכלל..
ההכנה קצרה וקלה מאוד:
מחממים 2.5 כוסות שמנת מתוקה עד שהיא קרובה לרתיחה,
בנתיים מכינים "ספוג ג'לטין": 20 גרם אבקת ג'לטין עם 1/3 כוס מים, מעמידים בצד עד שהג'לטין סופג את כל המים והופך למעין "ספוג"
את הג'לטין מחממים מעט (הכי נוח במיקרו) עד שהוא נמס לגמרי אך רצוי לא להביא לרתיחה!
את השמנת החמה מוזגים לכלי בו תרצו לקרר ולייצב את הפנה קוטה, אני משתמשת בפיירקס מרובע בגודל בינוני
ממתיקים את השמנת בסטיוויה למתיקות הרצוייה (אפשר להמתיק בכל ממתיק שרצוי וטוב לכם כמובן)
מוסיפים תוך ערבוב פנימה את הג'לטין החם
מוסיפים וניל טהור (טיפות גם אפשר, אך מקל וניל יעשיר את המראה בנקודות שחורות)
טועמים ומתקנים מתיקות אם צריך, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכמה שעות עד שהתערובת נקרשת.
בהנאה!
זהו קינוח מושלם למקפידים על תזונה דלת פחמימות , שהולכת יד ביד עם הרבה שומן וכמה שאפשר מהחי..
אז נוסף על שמנת מתוקה אנו מרוויחים כאן גם ג'לטין שכה מיטב עם העור, השיער ובכלל..
ההכנה קצרה וקלה מאוד:
מחממים 2.5 כוסות שמנת מתוקה עד שהיא קרובה לרתיחה,
בנתיים מכינים "ספוג ג'לטין": 20 גרם אבקת ג'לטין עם 1/3 כוס מים, מעמידים בצד עד שהג'לטין סופג את כל המים והופך למעין "ספוג"
את הג'לטין מחממים מעט (הכי נוח במיקרו) עד שהוא נמס לגמרי אך רצוי לא להביא לרתיחה!
את השמנת החמה מוזגים לכלי בו תרצו לקרר ולייצב את הפנה קוטה, אני משתמשת בפיירקס מרובע בגודל בינוני
ממתיקים את השמנת בסטיוויה למתיקות הרצוייה (אפשר להמתיק בכל ממתיק שרצוי וטוב לכם כמובן)
מוסיפים תוך ערבוב פנימה את הג'לטין החם
מוסיפים וניל טהור (טיפות גם אפשר, אך מקל וניל יעשיר את המראה בנקודות שחורות)
טועמים ומתקנים מתיקות אם צריך, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לכמה שעות עד שהתערובת נקרשת.
בהנאה!
ניסיתם להכין עם אגר אגר? זה ג'לטין מאצות.
השבמחקלא ניסיתי, ג'לטין הוא מאוד בריא ואני שמחה לשלב אותו במאכלים
מחק