כשתטעמו את המאפינס האלו, לא תאמינו לרגע שאין בהם קמח..הם במרקם הנכון ובטעם חלום!
כמובן שהם דלי פחמימות = אינדקס גליקמי נמוך מאוד.
ככה מכינים:
הגבינות : פטה, קשקבל, גאודה ורוקפור
(השתמשתי בגבניות מהתוצרת של משק יעקבס - נפלאות ומומלצות)
(השתמשתי בגבניות מהתוצרת של משק יעקבס - נפלאות ומומלצות)
אתם בטח רוצים לדעת כמה?
אני "זרקתי" לתערובת קצת מכל אחת, מלבד הפטה שממנה לקחתי גוש של כ150 גרם
אני "זרקתי" לתערובת קצת מכל אחת, מלבד הפטה שממנה לקחתי גוש של כ150 גרם
לגבינות התווספו : שני גבעולי בצל ירוק (החלק היותר לבן) וכף זעתר מיובש
טחינה קלה לקיצוץ אחיד
ופנימה הצטרפו : 3 ביצים
1/2 כוס טחינה גולמית
1/2 כוס קמח קוקוס
אחרי טחינה נוספת מתקבלת בלילה
מוסיפים חופן אגוזי מלך ומערבבים ידנית (לא טוחנים!)
את הבלילה לתבנית מאפינס משומנת
מלמעלה זורים מעט זרעי קצח (או שומשום)
אני אפיתי במיקרוגל עד שהמאפינס הפכו יציבים, בערך 10 דקות
(יציבים זה כאשר התפיחה לא יורדת כשפותחים את המיקרו אלא נשארת גבוהה)
אפשר גם לאפות בתנור בחום של 180 מעלות (מחומם מראש) עד שהמאפינס מתייצבים ומזהיבים
אני מעריכה כ25 -30 דקות.
אפשר גם לאפות בתנור בחום של 180 מעלות (מחומם מראש) עד שהמאפינס מתייצבים ומזהיבים
אני מעריכה כ25 -30 דקות.
לא יודעת אם שמתם לב, אין תוספת מלח למתכון- המליחות שמתקבלת מהגבינות מספקת.
את המאפינס מומלץ מאוד להגיש לצד יוגורט כבשים + שמן זית, בצל ירוק וזעתר לקישוט-תיבול
בתאבון וחג שבועות שמח !!!
נשמח
לשמוע מה דעתכם,
מוזמנים
להשאיר תגובה:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה