לביבות שמוכנות בכמה דקות... נחטפות חמות, מאוד טעימות! ומרגישות מוווו-שחתות, אך אין בהן גלוטן, או סוכר, הן דלות פחמימות ומענגות ביותר!
החומרים:
30 גרם פרמז'ן (אפשר קשקבל או גבינה קשה וטעימה אחרת)
30 גרם פטה עיזים
50 גרם חמד
2 ביצים
1/3 כוס קמח קוקוס (אפשר להחליף ב1/2 כוס קמח שקדים)
פרוסות/חרוזי זיתים, הכמות לפי טעמכם, אנחנו אוהבים הרבה..
קמח טפיוקה או עמילן אחר - 2-3 כפות, להסמכת הבלילה עד מרקם סמיך מספיק ליצירת הלביבות על המחבת (זה מרקם כמו בלילת פנקייק אך טיפה סמיכה יותר)
ההכנה
כל הרכיבים נטחנים יחד \ מלבד הטפיוקה אותה נוסיף רק כשנחוש את המרקם ולפי הצורך
לבלילה הסמיכה מספיק נוסיף זיתים מסוננים היטב!
שימו לב לערבב את הזיתים ידנית ולא לטחון!
נטגן על מחבת נון-סטיק + חמאה (חשוב לטעם ולבריאות)
כאשר הלביבות מזהיבות בשוליים - זה הזמן להפוך צד
להגשה נכין צלוחית עם יוגורט משובח ונעטר בפסטו זעתר (לא חובה אך סופר מומלץ)
בתיאבון !!!
קוראים יקרים שלנו, אנו נשמח מאוד לקבל תגובות לפוסט, כדי לדעת שביקרתם,
לשמוע אם אהבתם וכמובן נשמח לענות לכם על כל שאלה,
בינתיים, שיהיה בתיאבון ולהתראות בפוסט הבא :)
החומרים:
30 גרם פרמז'ן (אפשר קשקבל או גבינה קשה וטעימה אחרת)
30 גרם פטה עיזים
50 גרם חמד
2 ביצים
1/3 כוס קמח קוקוס (אפשר להחליף ב1/2 כוס קמח שקדים)
פרוסות/חרוזי זיתים, הכמות לפי טעמכם, אנחנו אוהבים הרבה..
קמח טפיוקה או עמילן אחר - 2-3 כפות, להסמכת הבלילה עד מרקם סמיך מספיק ליצירת הלביבות על המחבת (זה מרקם כמו בלילת פנקייק אך טיפה סמיכה יותר)
קמח טפיוקה
ההכנה
כל הרכיבים נטחנים יחד \ מלבד הטפיוקה אותה נוסיף רק כשנחוש את המרקם ולפי הצורך
לבלילה הסמיכה מספיק נוסיף זיתים מסוננים היטב!
שימו לב לערבב את הזיתים ידנית ולא לטחון!
נטגן על מחבת נון-סטיק + חמאה (חשוב לטעם ולבריאות)
כאשר הלביבות מזהיבות בשוליים - זה הזמן להפוך צד
להגשה נכין צלוחית עם יוגורט משובח ונעטר בפסטו זעתר (לא חובה אך סופר מומלץ)
בתיאבון !!!
קוראים יקרים שלנו, אנו נשמח מאוד לקבל תגובות לפוסט, כדי לדעת שביקרתם,
לשמוע אם אהבתם וכמובן נשמח לענות לכם על כל שאלה,
בינתיים, שיהיה בתיאבון ולהתראות בפוסט הבא :)
טעים לי
השבמחקאיזה כייף
מחקתודה :)
אממ... נראה ממש טעים! תודה!
השבמחק